Ons team realiseert opnieuw een succesvol project in Lommel

Terug naar het overzicht
4 tips voor buurzaam bouwen

Start van het Project

Bouwbedrijf Vanhees is in december 2023 gestart met de ruwbouw van een prachtig project in Lommel. Ons team stond in voor de volledige bouwfase, met moderne bouwtechnieken en duurzame materialen. We zorgden voor snelbouw metselwerk, hoogwaardige isolatiewerken, gevelstenen die een eigentijdse look combineren met robuustheid, en de zorgvuldige plaatsing van blauwe hardstenen dorpels en sierlijsten die zorgen voor een stijlvolle afwerking. In minder dan 6 maanden werd de ruwbouw wind- en waterdicht opgeleverd, inclusief dak en ramen, geheel volgens planning.

hernieuwbare energietechnieken

toewijding en expertise van onze vakmannen

Een opvallend aspect van dit project was de gevel, opgetrokken uit gerecupereerde beerse steen, die voor een karaktervolle look zorgde. Ons team werkte met een wildverband en plaatste nauwgezet waaiervormige strekkende lagen boven de ramen. De ronde ramen werden precies volgens plan uitgevoerd. Zelfs de meer complexe uitvoeringsdetails, zoals de dakuitbouwen, werden tot in de perfectie afgewerkt dankzij de toewijding en expertise van ons team.

zo groen mogelijk

eindresultaat - tevreden klant

De eiken balken werden door ons zorgvuldig geplaatst. Ook werd er in de planning voldoende ruimte voorzien om leidingen in de opstortlaag van de predallen te integreren. Dankzij de goede coƶrdinatie en ons vakmanschap werd het project succesvol afgerond. De klant was zeer tevreden met het eindresultaat en de fijne samenwerking tijdens het bouwproces.

hernieuwbare energietechnieken